Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Icap bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak dunda mevki alan illere görev vermekteyiz.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en birebir paha politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu model sayesinde kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Antrparantez, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla alay malay işlem adımları ekseriyetle şunları bâtınerir:

Açılıp - kapanma nöbetlevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu keyfiyet kontrolör edilmelidir. 

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin kanatı dizi, yangın bapları alelumum özel istila ve Yangın Kapısı kapı menteşeleri kadar vesair yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Yangın simultane insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi bâtınin yangın kapısı son kademe ciddi bir öneme sahiptir.

Bu proje, tamamen yönetmeliğe mütenasip şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı tasdikını alarak imalat kârlemlerine serlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz güvenilen bir saha yaratmaya imkân tanıyoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle müntesip detaylı marifet alabilirsiniz.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Göreceksiniz ki bu perese yüksek nitelikli yangın kapılarını en yarar fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Gerçekten yangınlardan korunmak yürekin zemin olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page